« terug naar vorige pagina

Reisadvies

De praktijk is een, door de HKZ (Stichting Harmonisatie kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector), erkend vaccinatiecentrum en is aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (L.C.R.) en volgt de richtlijnen van deze organisatie. Door deze erkenning mag de praktijk het gele-koorts vaccin toedienen. Voor uw reisadviezen en de eventueel daarbij behorende vaccinaties kunt u bij ons in de praktijk terecht. Uiteraard geldt dit voor onze eigen patiënten maar ook anderen zijn welkom.

Een fijne vakantie begint bij een goede planning en voorbereiding om problemen te voorkomen. Wij hebben veel informatie nodig om te bepalen welk advies voor u het beste is. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om het formulier reisvaccinatie zo compleet mogelijk in te vullen. Reis je met meerdere personen dan vult ieder een eigen formulier in. We vragen u ook expliciet om toestemming om uw dossier te mogen raadplegen voor dit reisadvies. 

Dit vragenformulier levert u, volledig ingevuld, weer in met een kopie van de reisroute en eventueel een vaccinatieboekje. De doktersassistente spreekt met u af wanneer u kunt bellen om naar het advies te informeren en een afspraak te maken voor het voorlichtingsconsult. (ca. een week)

Het reisadvies consult wordt door één van de doktersassistenten in de behandelkamer verricht. Hier worden ook de eventuele vaccinaties toegediend.

De kosten voor het reisadvies en de eventueel bijkomende vaccinaties dienen ter plaatse te worden voldaan.
Dit kan ook middels pinbetaling aan de balie. De meeste zorgverzekeraars vergoeden vaak het grootste deel als u aanvullend verzekerd bent.

Het formulier kunt u HIER downloaden, printen en invullen en vervolgens mee naar de praktijk brengen.