« terug naar vorige pagina

Over de praktijk

Welkom bij Huisartsenpraktijk Aan de Donge. Je vindt ons aan het Dongepark 80 in Dongen op het terrein van Mijzo. 

       

         

Balie
Bij binnenkomst meld je je bij onze doktersassistente of gastvrouw. Zij checkt je afspraak en laat de arts weten dat je aanwezig bent.

       


Wachtkamers
Er zijn twee wachtkamers in de praktijk. De gastvrouw of doktersassistente laat u weten waar u mag plaatsnemen

             


Spreekkamers

Onze praktijk beschikt over 13 spreekkamers waarvan het merendeel is uitgerust met een onderzoeksbank of aparte onderzoeksruimte. 
       

Behandelkamer en OK

In de behandelkamer en de OK voeren we verschillende onderzoeken en ingrepen uit. Denk hierbij aan het aanstippen van wratten, weghalen van plekjes op de huid, hechten, maken van uitstrijkjes, doen van een 30 minuten meting etc. 

       


Dokter Sneep gaat een ingreep uitvoeren in de behandelkamer

Back-office
In de back-office werken onze doktersassistentes. In deze ruimte worden alle telefoontjes beantwoord en bereiden zij hun spreekuren voor. 

Onderzoek en ingrepen
Om je goed te kunnen helpen met je zorgvraag is het vaak nodig om lichamelijk onderzoek te doen. Denk aan het luisteren naar het hart, het controleren van de oren, het uitvoeren van verschillende testjes etc. Door een goed beeld te krijgen van de klachten kan de huisarts je het beste helpen. Aanvullend onderzoek is wel eens nodig, denk aan bloedonderzoek, het maken van een foto in het ziekenhuis etc. Mogelijk verwijzen we je door om je klachten in het ziekenhuis verder te onderzoeken. 

     
Dokter Valstar gebruikt de dermatoscoop om een plekje te bekijken


Dokter De Steur doet enkele testjes bij een enkel 

Oogkamer
In de oogkamer doen we verschillende oogheelkundige onderzoeken. Een bezoek aan de oogarts in het ziekenhuis kan hiermee worden voorkomen.