Nieuws

 • Voorlopig worden er geen nieuwe inschrijvingen van nieuwe patienten gedaan.

 • De huidige situatie en vele telefoontjes over Covid19, en door onderbezetting van personeel heeft praktijk doen besluiten om in de middag minder bereikbaar te zijn. Van 15.00-17.00 is praktijk bereikbaar voor spoedgevallen, het gaat om een tijdelijke maatregel. Voor spoedgeval kunt u in het keuze menu voor 1 kiezen, een E consult via mgn wordt beantwoord door de huisarts. Dit laatste heeft dan ook de voorkeur. Ook op de website van RIVM kunt u terecht voor vragen over de covid19 vaccinatie. Ook op de thuisarts en NHG site kunt u informatie vinden. We rekenen op uw begrip voor deze maatregel.

 • Helaas is de praktijk ook getroffen door besmettingen van corona, hierdoor is de zorg anders ingericht dan anders, de bereikbaarheid zal minder zijn doordat er minder doktersassistentes aan de telefoon zijn, vragen over griepvaccinatie kunt u deze website vinden bij kopje nieuws. U kunt gebruik maken van MijnGezondheids.net voor vragen en recepten. Indien nodig kan huisarts een videoconsult aanbieden (via Weseedo).

  In de praktijk graag handen wassen of desinfecteren en is mondmasker verplicht, u wordt verzocht alleen naar de praktijk te komen. Mantelzorgers of familie kunnen buiten wachten.  

  De praktijk kan dus op sommige dagen voornamelijk voor spoed en voor dringende zaken beschikbaar zijn, wederom rekenen we op uw begrip en geduld. 

 • Hartelijk dank voor de vele beterschapswenskaarten voor mevr. D. de Steur, een steun in de rug bij haar behandeling tegen kanker.
  Ook dr. H. Berg bedankt voor de hartverwarmende reacties.

 • Er is een verpleegkundig specialist in opleiding, zij staat onder supervisie van M. Bremer, huisarts, en doet zelfstandig spreekuur.  Hiervoor kunt u in overleg een afspraak maken.

 • Het is de bedoeling dat u of telefonisch of online mgn medisch inhoudelijke vragen stelt, de doktersassistente aan de balie kan uw vragen niet beantwoorden. Aan de balie is er geen privacy. Wederom rekenen we op uw begrip en medewerking.

 • Dit kan telefonisch of via E consult (MGN) doorgegeven worden.

 • op deze site kunt u informatie over dit onderwerp vinden

  Lees meer