Nieuws

 • Mocht positief getest zijn via GGD dan kunt u dit telefonisch doorgeven, in het geval dat u ernstige klachten heeft, wordt teruggebeld door een huisarts om verder beleid met u door te nemen. Het kan zijn dat dit een andere arts is dan uw eigen huisarts.  

 • De huisartsen en LHV hebben duidelijk aangegeven bij VWS dat huisartsen geen verklaringen hiervoor gaan afgeven. Iemand kan zelf verklaren bijvoorbeeld met kaartje of screenshot smartphone MGN overzicht dat hij/zij onder de uitzonderingsregel valt, hier is geen artsenverklaring voor nodig.
  U kunt dit teruglezen op de site van de LHV.

 • Helaas is de praktijk ook getroffen door besmettingen van corona, hierdoor is de zorg anders ingericht dan anders, de bereikbaarheid zal minder zijn doordat er minder doktersassistentes aan de telefoon zijn, vragen over griepvaccinatie kunt u deze website vinden bij kopje nieuws. U kunt gebruik maken van MijnGezondheids.net voor vragen en recepten. Indien nodig kan huisarts een videoconsult aanbieden (via Weseedo).

  In de praktijk graag handen wassen of desinfecteren en is mondmasker verplicht, u wordt verzocht alleen naar de praktijk te komen. Mantelzorgers of familie kunnen buiten wachten.  

  De praktijk kan dus op sommige dagen voornamelijk voor spoed en voor dringende zaken beschikbaar zijn, wederom rekenen we op uw begrip en geduld. 

 • Het onderzoekscentrum staat van 18 november 2020 tot begin maart 2021 aan de achterzijde van sporthal de Salamander, Belgielaan 2, 5101ZG in Dongen. Alle vrouwen van 50 tot en met 75 jaar worden uitgenodigd.

 • Er is een verpleegkundig specialist in opleiding, zij staat onder supervisie van M. Bremer, huisarts, en doet zelfstandig spreekuur.  Hiervoor kunt u in overleg een afspraak maken.

 • Het is de bedoeling dat u of telefonisch of online mgn medisch inhoudelijke vragen stelt, de doktersassistente aan de balie kan uw vragen niet beantwoorden. Aan de balie is er geen privacy. Wederom rekenen we op uw begrip en medewerking.